EA+ Architecten | Ecobouwers.be

U bent hier

EA+ Architecten

Wij zijn een architectenbureau dat zich toelegt op duurzaam bouwen en verbouwen. Wij benaderen projecten vanuit een globale duurzame aanpak, met aandacht voor context, oriëntatie, architecturale beleving, energiegebruik, materiaalkeuze, toegankelijkheid,... U kunt bij ons terecht voor zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten, zowel woningen als grotere projecten.

Alle projecten worden in 3D uitgetekend met behulp van BIM-software, wat een geïntegreerde aanpak van architectuur, stabiliteit en technieken toelaat. Voor ieder project wordt bovendien reeds in een vroeg stadium een virtuele maquette gemaakt, die een representatief beeld geeft van de ruimtebeleving, lichtinval e.d.

Vanuit onze expertise als studiebureau energieprestatie en integrale duurzaamheid, streven wij bij al onze projecten steeds de hoogste ambities na op dit vlak. Dit gebeurt steeds in overleg, op maat van het project en volgens de wensen van de opdrachtgever

Wij zijn lid van Passiefhuisplatform en voorlopers van de BEN-norm (Bijna Energie-Neutraal) voor 2021 met verschillende reeds uitgevoerde passieve - en BEN projecten. Bovendien zijn wij een bouwpartner van VIBE met een erkenning van twee sterren (het Vlaams instituut voor bio-ecologisch bouwen). Op deze manier kunnen we de garantie bieden dat wij over voldoende kennis en ervaring beschikken om met ecologisch verantwoorde materialen te werken.

Contact

Martijn De Coster - Begoniastraat 2, 8310 Assebroek West-Vlaanderen

0473 86 98 44

Stijn Van Den Broecke - Dok Noord 4C 102, 9000 Gent Oost-Vlaanderen

0496 72 90 90

Activiteit: 
  • Adviseur
  • Architect
Dok-Noord 4C 102
9000 Gent Oost-Vlaanderen
België
0496 72 90 90
0473 86 98 44
Van den Broecke Stijn
Passiefhuis platform
**

Ik werkte mee aan deze bouwprojecten