Ecobouwers Opendeur | Ecobouwers.be

U bent hier

Ecobouwers Opendeur

Veilig binnenkijken bij duurzame woningen!

Na de online Geslotendeur van 2020 kunnen we bijna niet meer wachten op onze échte editie. De Ecobouwers Opendeur komt eraan, met veiligheid voorop natuurlijk!* 

Op 6-7, 11 en 13-14 novemer kan je in heel Vlaanderen en Brussel terecht voor de Ecobouwers Opendeur. Een Opendeur: dat is gratis binnenkijken in meer dan 120 duurzame, bio-ecologische of passieve woningen. Enthousiaste eigenaars tonen welke technieken zij hebben gebruikt, vanuit welke filosofie ze vertrokken en met wie zij samenwerkten om hun duurzame bouwproject te verwezenlijken. Geen verkooppraatjes, maar échte ervaringen over hoe energiezuinig bouwen verloopt in de praktijk. We hebben er zin in! 

Je kan je inschrijven om woningen te bezoeken vanaf 6 oktober. Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zelf duurzaam gebouwd/gerenoveerd en zin om mee te doen?

Heb je zelf duurzaam gebouwd of gerenoveerd? Dan kan je ons zeker helpen toekomstige (ver)bouwers wind in de zeilen te geven!

 

  • Heb je wel al eens opengesteld? Als je al een woningfiche hebt, kan je je woningfiche updaten door in te loggen. Stuur ons dan zeker een mailtje (info [at] ecobouwers [dot] be) om ons op de hoogte te stellen dat je fiche aangevuld is.

Contact: info [at] ecobouwers [dot] be of 02 282 19 42 

* We volgen de maatregelen van kracht, stellen de veiligheid van onze openstellers en bezoekers voorop en communiceren tijdig een alternatief indien de Ecobouwers Opendeur door de coronamaatregelen toch niet kan doorgaan.