Bostoen | Ecobouwers.be

U bent hier

Bostoen

Thuiskomen, da’s Bostoen.

Rentrer chez soi, de Fransen zeggen het zo mooi. Ze gaan niet naar huis, maar komen tot zichzelf. Dat is precies wat wij bedoelen met thuiskomen.

Een warme thuis realiseren we door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden onder één merk Bostoen. Of het nu een projectwoning, een appartement, een totaal verbouwing of een nieuwbouw op jouw grond is.

Al meer dan 40 jaar vormen passie, wendbaar en waardengedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf. Respect voor onze medewerkers, maatschappij, milieu en bezieling staan hierbij centraal.

Wonen, bouwen, samenwerken met Bostoen, dat is eenvoudigweg thuiskomen.

Bostoen biedt betaalbare, duurzame woonoplossingen aan met passie en respect voor mens en milieu. Of het nu een projectwoning, een appartement, een totaal verbouwing of een nieuwbouw op jouw grond is, iedereen verlangt immers naar die ene thuis waar je geschiedenis kan schrijven. Naast een uitermate gezond binnenklimaat staan een aangenaam leefcomfort en een lage energiefactuur centraal. Bostoen beschikt immers over meer dan veertig jaar bouwervaring en exclusieve expertise over passief en energievriendelijk bouwen en verbouwen. Bij Bostoen kan je kiezen: van ruwbouw windwaterdicht tot instapklaar, van energievriendelijk tot bijna energieneutraal tot passief. Als innovatief bedrijf kijkt Bostoen ook steeds verder dan vandaag. Zo introduceerde het binnen de woonprojecten de methodiek natuurbuurt en cohousing. Een warm en duurzaam nest in hartje natuur, met autoluwe dreven, toffe buren én alle ruimte om rustig te leven. Alle woningen zijn er zuidelijk georiënteerd. De slimme indeling staat in het teken van een overheersend gevoel van persoonlijke ruimte met veel groen, zowel gemeenschappelijk als privé. Het stratenplan is kindvriendelijk en ontmoedigt doorgaand verkeer. Geholpen door de aarde en de zon, voorzien de woningen bovendien voor een groot deel in hun eigen energie. Duurzaam, groen, sociaal, veilig en betaalbaar thuiskomen!

Activiteit: 
  • Aannemer
  • Bouwbedrijf
Amelia Earhartlaan 19 bus 301
9051 Sint-Denijs-Westrem Oost-Vlaanderen
België
092 16 16 16