tulikivi of nunauunni, | Ecobouwers.be

U bent hier

tulikivi of nunauunni,

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van henk-2
24/02/2008 - 10:15

Als wij ergens een speksteen kachel geplaatst hebben geven wij de klant een goed stook advies en over handige wij de dvd met stook instucties en adviezen. En naar de droog periode en de instook periode gaan wij bijna altijd als de klant dit wenst nog eens op een avond de kachel gezamelijk stoken. Daar de klant dan meestal de kachel al enkele keren gestookt heeft, heeft deze ook veel vragen van hoe moet dit of hoe kan ik dit het beste enz.Dit doen wij al jaren en hebben daarna bijna geen vragen meer van de klant.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van peter-68
24/02/2008 - 10:37

Hier bestaat al een topic over met meer dan 1000 reactie's
jouw nieuw onderwerp met dezelvde titel als deze met de 1000 reactie's ervaar ik als erg storend, en een vorm van sluikreclame.
Jammer dat er hier geen moderators zijn om deze te verwijderen.

Peter,

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.