Pelletkachel Vigo | Ecobouwers.be

U bent hier

Pelletkachel Vigo

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van carine-4
14/12/2006 - 21:25

Ik heb me onlangs een eco-pelletkachel aangeschaft type Vigo. Sinds de aankoop heeft de kachel al een 10-tal keer geweigerd om op te starten. Soms beginnen de pellets na 15 à 20 min te gloeien en dan gaat de kachel plots weer uit. De laatste dagen duurt het bijna een half uur, als we geluk hebben, want soms moeten we tot drie maal toe het volgelopen bakje met pellets weer uitgieten en de kachel opnieuw opstarten. Men heeft ons reeds een andere pelletkachel gebracht maar we hebben opnieuw hetzelfde voor. Eénmaal de kachel brandt hebben we geen problemen maar bij het opstarten loopt het steeds fout! We zijn nu ten einde raad. Wie kan ons helpen aub?
Groeten
Carine

1 Reactie

Reacties

afbeelding van pierrick
09/01/2007 - 10:18

Mijn naam is pierrick en ik ben techniker voor mijn firma Girretz Energie Alternative rond Luik. Wij zijn importateur voor pelletkachels van de merk EDILKAMIN. Win hebben bijna 2000 kachels in vebrand en onze ervaring is altijd beter.

Als iedereen vragen over pellets, pelletkachels of cv op pellet heeft, aarzelt niet mij te contacteren per mail of per gsm.

We zoeken ook verkopers in vlaanderen in alle regio's. Kent u misschien iemand die al kachels verkoop.

Met dank

Pierrick
Girretz Pierre Energie Alternative SPRLU
pierrick [at] girretzpierre [dot] be
gsm: 0495/549367

PS: SORRY VOOR MIJN ORTHOGRAPHE IK BEN GEEN PERFECT TWEETALIG MAAR IK PROBEER TOCH...

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.