balansventilatie | Ecobouwers.be

U bent hier

balansventilatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van mon jansegers
08/12/2005 - 20:16

Aan aan alle ORCON-PROBLEEMBEZITTERS,

Zijn jullie al gecontacteerd door Dhr. Leysens van de firma VENTILINE?

Mon

3 Reacties

Reacties

afbeelding van erik spoelders-1
08/12/2005 - 22:27

Welk probleem is er met Orcon ventilatie systemen, ik wil er volgend jaar ook een zetten.
Ik heb 2 installaties bekeken en de eigenaars hoor ik niet klagen .
groeten Erik

afbeelding van mon jansegers
08/12/2005 - 23:25

Er is een probleem met de aardwarmtewisselaar, vochtdetectie en geluid. Je kan veel terugvinden op het forum.
Mon

afbeelding van ventiline
09/12/2005 - 11:20

Beste mon,

Wij hebben de 3.1 HRC/AWW printplaten aangekregen, wij hebben samen met Dhr. Marc Bernard ( technische dienst ventiline ) de situatie besproken en zullen nu afspraken beginnen te maken met de installateur die de HRC bij u geplaatst heeft. U mag zelf ons contacteren op 089/504002 om verder deze zaak te bespreken.

- Geluid van het toestel heeft in 99% van de gevallen te maken met de installatie, vb; heeft U een weerstandsberekening van uw systeem/installatie gemaakt ?
Zo niet, hoe kunt u dan aantonen of uw toestel niet bvb; op 220 Pa aan het draaien is ... terwijl het toestel 300M3 tegen 150 Pa. Staat of werkt uw toestel via/op een AWW ? aan hoeveel Pa ? etc ... want in Belgie wordt er geen weerstandberekening afgegeven bij een installatie ...

( Conclusie wij zijn achter de schermen bezig met een oplossing AWW samen met uw installateur, maar geef ons even de tijd dit correct te doen )

JL

Indien U ook met een probleem AWW zit, kunnen wij dan een seintje krijgen, tot op heden heb ik slecht 2 klachten binnen ???

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.