spouwmuur isolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

wij hebben 6 maand geleden onze spouwmuren laten isoleren met piepschuimbolletjes met een soort lijm.wij waren jammer genoeg niet thuis toen dat dit gebeurde.wij hadden er vertrouwen in.nu bleek van de buren dat ze daar aan kwamen en zeiden dat ze het waarschijnlijk niet op één dag gedaan kregen omdat het een redelijk groot huis was,maar toen waren die (2)gasten na 3 uur al weg.wij hebben contact met de baas gehad en die beweerde dat hij zen gasten vertrouwde, als je een makkelijk huis hebt is dit perfect mogelijk zei hij.na rond vragen zegt iedereen dat het onmogelijk is.we hebben wel veel geboorde gaten.nu willen we dit wel laten nakijken maar weten niet waar we hiervoor terecht kunnen,weet iemand raad?HET HEEFT GENOEG CENTJES GEKOST.

Reacties

Met een ifraroodcamera kan je tijdens de winter perfect zien waar er niets zit. (zorg wel dat je dan je volledig huis warm stookt en niet bijvoorbeeld aleen de woonkamer)

Wij hebben een huis dat al meer dan 30 spouwmuurvulling had, bij de verbouwing tot een lew hebben we het laten nakijken met een infraroodcamera (universiteit van Gent was toen bij ons om testen te doen, dus heb daar toen gebruik van gemaakt  :-)  ) om te zien waar niets zat (we gingen toch nog moeten bijspuiten op plaatsen van de nieuwe gedeeltes)

Nu bleek 1 hoekmuurtje van 3 meter op 6M hoog niet gedaan te zijn geweest, dus die hebben we toen ook laten bijspuiten.

En 2 plekken waar het ook veel verkleurde op de camera, daar hebben we ook laten bijspuiten.