BAST Architects & Engineers | Ecobouwers.be

U bent hier

BAST Architects & Engineers

BAST streeft naar een duurzame wereld met een evenwicht op ecologisch, economisch en sociaal vlak van lokale tot planetaire schaal, met respect en deemoed voor elk standpunt. We zijn bewust van onze persoonlijke verantwoordelijkheid in het groter geheel.

Esthetiek en duurzaamheid vullen elkaar aan, ze versterken mekaar zelfs. Ecologisch bouwen is geen stijl en dat willen we vermijden. Ecologisch bouwen biedt het juiste kader om boeiende architectuur te maken die mensen kan beroeren en inspireren.

We creëren vernieuwende architectuur door een antwoord te bieden op de ecologische en sociale vraagstellingen. Het ecologische en sociale vormen de aanleiding om gebouwen en omgevingen te creëren die ademen, inspireren en doen leven, kortom menselijkheid uitstralen! We beschouwen ze als intelligente gebouwen die ook esthetisch een maatschappelijke meerwaarde bieden. Kortom het zijn multi-dimensionale basten om in te leven.

We willen de architectuur benaderen vanuit een verwevenheid met de omgeving waarin ze bestaat. Vanuit die verwevenheid zoeken we naar menselijke en economische meerwaarden. 
Deze meerwaarden worden geobjectiveerd.

We multi-dimensionaliseren elke opdracht. We werken met een interprofessioneel team dat op een geïntegreerde en holistische wijze zowel architectuur, ruimtelijke ordening, bouwtechniek, stabiliteit en technische uitrustingen samenbrengt.

Activiteit: 
  • Adviseur
  • Architect
De Pintelaan 347
9000 Gent Oost-Vlaanderen
België
+32 (0)9 395 91 20
Passiefhuis platform
***

Ik werkte mee aan deze bouwprojecten