Wij verkopen onze duurzame, energiezuinige nieuwbouwwoning

Helaas dienen wij onze duurzame en vooral energiezuinige nieuwbouwwoning (2020) te verkopen. Deze is gelegen in het landelijke Maldegem (Kleit). Dit betreft een alleenstaande woning op een oppervlakte van 435m² en een bewoonbare oppervlakte van iets meer dan 200m². De woning beschikt over geothermie met vloerverwarming en passieve koeling, zowel op het gelijkvloers als de eerste verdieping. Het E-peil is min 3, waardoor we 5j vrijgesteld zijn van onroerende voorheffing. Er zijn 3 slaapkamers, maar kunnen er 5 van gemaakt worden. Er liggen zonnepanelen op en er is regenwaterrecuperatie. Voor meer informatie mag u mij gerust contacteren op 0479/37.60.91.
Verkoop is onder registratierechten, dus 6% indien enige en eigen woning en geen 21% BTW.

Meer info op https://www.zimmo.be/nl/maldegem-9990/te-koop/huis/JU10X/

Uit de hand te koop.

Reacties

Om een huis te verkopen denk ik dat potentiele kopers zo gemakkelijk mogelijk en zo veel mogelijk informatie zullen willen zien. Dezelfde informatie die ook op immosites te zien is; meestal alvast veel foto's, ligging, evt plan, etc. Dat is een flinke klus en verlies aan privacy, maar ik schat dat dat meestal flink loont. Om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken zou ik een publicatie op immoweb aanraden, kost niet zo veel (ik schat dat je met "niet via immo" bedoelt "niet via immobiliënkantoor"? Succes.

Dat is toch net waar de link onder haar tekst naar verwijst? 

Die link stond er mogelijk reeds terwijl ik mijn reactie schreef, maar niet toen ik het voor het eerst las. (Ik was al gaan twijfelen of ik er gewoon overheen gelezen had en vervolgens een totaal nutteloze reactie had geschreven. Dat is me al eens overkomen. Mijn initiele pagina/tab stond nog tussen een twintigtal andere die ik net opruimde.  :-)