zwembad verwarming in egypte | Ecobouwers.be

U bent hier

zwembad verwarming in egypte

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van suzy
23/02/2007 - 11:13

Hallo we zijn onlangs naar egypte verhuisd en daar een huisje gekocht daar bij is een zwembadje van ongeveer 5op 3 en anderhalve meter diep, je zou denken met de zon hier dat het water warm is maar het is dus niet waar het water is ijskoud.

overdag halen we 23 graden met de zon hier en snachts 18 graden er is nogal veel wind nu ook het water weet ik niet hoe warm maar het voelt allesinds koud aan. we hebben hier gekeken om een verwarmingsysteem te plaatsen maar dat kost 10 000 euro wat ik toch wel heel duur vind.

ik ken er niets van kan iemand mij helpen??

en dit is de eerste keer dat we een zwembad hebben buiten het sofzuigen en de chloor tabletten moetne we nog iets doen??
dank je voor je hulp

groetjes suzy

1 Reactie

Reacties

afbeelding van chathanky
23/02/2007 - 19:44

Zon genoeg, waarom geen zonnepanelen?
Het hoeven niet van die dure te zijn zoals voor huishoudelijk gebruik en met de energiebesparing zijn ze zo terug verdient.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.