Zonneboiler - Zonnepanelen | Ecobouwers.be

U bent hier

Zonneboiler - Zonnepanelen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van chris-36
24/07/2006 - 15:01

Sinds kort volg ik af en toe wel eens de discussies die oplaaien op het forum ivm de verwarming van sanitair water via zonneenergie.
Doch ik moet eerlijk bekennen dat ik dikwijls door het bos de bomen niet meer zie staan (leegloopsysteem, vacuümsysteem, Izen, Masser, Atag, naverwarming ...).
Het zal wel aan mij liggen denk ik aangezien ik als leek in deze materie weinig of geen ervaring bezit.
Daarom mijn vraag: kan er mij iemand in Oost-Vlaanderen (regio Sint-Niklaas) een betrouwbaar installateur aangevelen die mij kan informeren of het installeren van een dergelijk systeem in mijn geval wel lonend is? (2 persoonhuisgezin en enkel verwarming warm water badkamer (met elektrische boiler op nachttarief)- warm water keuken met afzonderlijke kleine boiler wegens te ver gelegen tappunt) en die eventueel dan ook nog een installatie uitvoert volgens alle regels van de kunst?
Ik weet dat het niet de bedoeling van het forum is reclame te maken of installateurs in een negatief daglicht te plaatsen, misschien daarom een persoonlijk mailtje?
Alvast bedankt.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van guido-13
25/07/2006 - 08:56

alle merken hebben hun goede kanten, eventueel nadelen, maar als het zou kunnen zou ik toch opteren voor naverwarming op gas, kwestie van geen extra verliezen te veroorzaken.
Guido

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.