zelf cv plaatsen | Ecobouwers.be

U bent hier

zelf cv plaatsen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van rob-6
02/10/2006 - 16:17

hoi ik wil in mijn garage de gas kachel vervangen door een 2e handse ketel kan iemand mij mischien voorzien van een schematische tekening waar in ik kan vinden hoe ik de radiatoren aansluit op de ketel (betreft hier een ketel zonder boiler met een ingang en een uitgang)

groeten rob

1 Reactie

Reacties

afbeelding van piet-9
13/10/2006 - 21:03

Ga je deze ketel enkel gebruiken voor je verwarming en dus niet voor je warm water? Best kan je vertrekken met 2 collectors waar je aanvoer en retour van de radiators op aansluit. Dan moet je nog een vulset voorzien voor 1X leidingwater in het circuit van de radiators te laten lopen. Ook moet er een overdrukventiel en drukvatje geplaatst worden om de drukverschillen van het radiatorwater te kunnen opvangen. Ook kan je best een aflaatkraantje voorzien op de laagste plaats. Zit er een pomp in je ketel?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.