Zadenbeurs en ruil op het jubileumfeest van VELT 8 november 2014 | Ecobouwers.be

U bent hier

Zadenbeurs en ruil op het jubileumfeest van VELT 8 november 2014

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Rudy Martens
20/07/2014 - 09:39
afbeelding van Rudy Martens
20/07/2014 - 09:39

Iemand van het bestuur van Velt vroeg me om onderstaande info mee te helpen verspreiden:

Zadenbeurs en -ruil op het jubileumfeest van Velt

Op 8 november vieren we 40 jaar Velt, in het Felixpakhuis in Antwerpen.
Op de ruilmarkt zul je dan – onder meer – veel zelfgekweekte zaden vinden. Je bent er natuurlijk ook welkom met jouw zaadjes!
De Zadenwerkgroep van Velt zal er ook staan. Wij bestaan sinds 2013 en zijn met meer dan 20 moestuiniers, die regelmatig samenkomen om kennis en zaden uit te wisselen.
Op onze stand geven we graag zaden aan iedere geïnteresseerde. We moedigen daarbij zelf zaad winnen en ruilen aan.
Op het jubileumfeest van Velt lanceren we ook Tomatentest2015. Maak een keuze uit een grandioze verzameling tomatenzaden en test ze gratis uit. Natuurlijk krijg je voldoende ondersteuning bij het kweken en oogsten.
Ben je al nieuwsgierig naar dat grote aanbod? Wil je graag mee onze jubileumstand bemannen? Neem dan contact met ons op: zadenwerkgroep [at] velt [dot] be.
Nog dit over de Zadenwerkgroep:
Ook wie geen eigen zaden heeft, krijgt zaadjes, in ruil voor een vrije bijdrage: zo kunnen we onze werking nog verder uitbouwen.
We zijn steeds op zoek naar oude en bijzondere rassen. Wie heeft er al generaties een speciaal boontje of andere groente in de tuin? Wel: deel deze met ons en je krijgt heel wat leuke zaden in de plaats.
We organiseren ook voordrachten en workshops over zaden oogsten en schonen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.