Wespen en Homatherm isolatie | Ecobouwers.be

U bent hier

Wespen en Homatherm isolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Kris 42
01/08/2015 - 09:26

Beste,

IK heb 10 jaar geleden gebouwd en nu sinds een jaar of 4 bijna jaarlijks terug komende wespennesten op telkens verschillende plaatsen in 1 stuk van mijn dak. Telkens laat ik de brandweer komen, deze nesten vernietigen maar het begint toch vervelend te worden. Zou mijn homatherm isolatie hier iets mee te maken kunnen hebben. Ik heb kort nadat ik die geplaatst heb daar is iets van gelezen. Het begint me in die mate te irriteren dat ik grote zin heb dat onderdak van dat gedeelte er af te halen , die volledige isolatie er uit te halen en andere er in te steken. Ik weet niet hoe schadelijk die beesten zijn voor de structuur van je dak maar ik wil vermijden dat ik binnen enkele jaren mijn dak mag gaan vervangen...
als jullie eventueel advies hebben welke andere isolatie ik kan steken, die is altijd welkom...

Kris

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.