waar afsluiting plaatsen | Ecobouwers.be

U bent hier

waar afsluiting plaatsen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van mad
17/11/2007 - 21:22
mad

Beste forumleden,

we zijn momenteel aan het bouwen in een verkaveling. Onze buur, een bouwfirma, heeft vandaag een lelijke afsluiting op de perceelgrens geplaatst zonder ons hier over te informeren. Nu vraag ik mij af als dit zomaar mag. Is het niet zo dat je een bepaalde afstand van de perceelgrens moet blijven als je zonder overeenkomst met je buur een afsluiting wil plaatsen?

Wij zijn er zelf nog niet volledig uit welke afsluiting we willen. Maar het zal zeker een 'natuurlijke' afsluiting zijn. Hebben jullie leuke suggesties?

Alvast bedankt voor jullie info!

2 Reacties

Reacties

afbeelding van jo-18
18/11/2007 - 00:18
jo
afbeelding van hendrik de corte
18/11/2007 - 09:57

Kijk eerst eens naar de verkavelingsvoorschriften. Normaal gezien bepalen die de soort en hoogte van de toegelaten afsluitingen.
Als de buur iets plaats dat niet toegelaten is volgens de voorschriften dan is dat een inbreuk.

groeten
rik

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.