vraag van eandis naar "ontbrekende gegevens" | Ecobouwers.be

U bent hier

vraag van eandis naar "ontbrekende gegevens"

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van geert devos
25/02/2011 - 17:35

Hallo,

vandaag een leuke mail in de bus gekregen waarin Eandis plots heeft vastgesteld dat er "belangrijke gegevens ontbreken" ivm mijn PV-installatie .

Ze willen dat ik een volledig vragenlijst invul , met natuurlijk ALLE gegevens van mijn installatie , inclusief het keuringsverslag.

Eandis , is er een server gecrahst bij jullie en zijn jullie alles kwijt ???

Zie hieronder mijn antwoord , kunnen jullie eens meelachen :

 

Geachte,
 
ik verwijs naar uw mail van 25/2 waarin u zogenaamde "ontbrekende" gegevens opvraagt.
 
Ik ben er echter van overtuigd dat ik alle nodige gegevens , inclusief het keuringsverslag , naar uw diensten heb opgestuurd.
 
Kan u mij specifieren welk gegeven u ontbreekt , want op het bijgevoegde informatieblad moet ik alle gegevens van de installatie invullen , en ik kan mij moeilijk voorstellen dat u geen enkel gegeven ontvangen hebt bij het opsturen van het oorspronkelijk dossier.
 
Kan u mij ook specifieren over welke installatie het gaat , want ikzelf heb 2 installaties in werking , en ben bovendien de contactpersoon van een installatie die op de woning van mijn vader is gemonteerd. Alweer kan ik mij moeilijk voorstellen dat u alle gegevens van de alledrie de installaties kwijt bent.
 
Tenslotte is  van deze installaties reeds  2  jaar  in dienst , en vindt ik het een beetje laat om nu tot de vaststelling te komen dat er "belangrijke gegevens ontbreken"
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Geert DEVOS
Energiedeskundige

3 Reacties

Reacties

afbeelding van bertvdg
26/02/2011 - 00:09

Tja jong.

 

Wacht maar tot je eens met de VREG in contact moet komen i.v.m. de GSC of een bepaald probleem. Deze kunnen er ook motten op geven hoor, 't is overal het zelfde gezever.

 

Ik begin stilaan te beseffen dat het in België (de VREG is zelfs vlaams) zo is van ..."ik wil wel maar ik kan niet"... En dat niet alléén maar met groene energie maar met zowat alles. Nuja, dit gezegd zijnde...

afbeelding van Jan De Gols
27/02/2011 - 08:07

 sinds wanneer subsidieert eandis PV of is die geïnteresseerd over gegevens hiervan?

afbeelding van bertvdg
27/02/2011 - 08:28

EANDIS of (de betreffende netbeheerder) betaald de Groene Stroom Certificaten van de VREG. Daarnaast moet EANDIS alle gegevens hebben van uw installatie die je op hun net zet, is al altijd zo geweest.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.