Voorwaarden gaskeuring | Ecobouwers.be

U bent hier

Voorwaarden gaskeuring

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van els mercken
08/11/2007 - 13:13

Hallo,

Weet iemand waar ik de voorwaarden voor de gaskeuring kan vinden? Mijn gaskeurder heeft de installatie tot twee maal toe afgekeurd. Ik heb een condensatieketel die rechtstreeks naar buiten gaat....Nu heeft die man mij verplicht van een buis van drie meter aan de uitgang te koppelen, vanwege een afzuiger van de douche die te kort bij zou staan....Maar die buis vervoert alleen waterdamp, de rest van de gas wat vrijkomt, blijft gewoon op dezelfde plek eruitkomen....Weet iemand of er verplichte afstanden zijn? Alvast bedankt!

2 Reacties

Reacties

afbeelding van guido-13
11/11/2007 - 11:00

die afstanden zijn er zeker, best neem je even kontakt op met je leveransier van je gasbrander deze heeft beslist de reglementen, en pasop met het word maar uitgestoten, gassen vallen terug.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.