Volle spouw bij vandersanden creme | Ecobouwers.be

U bent hier

Volle spouw bij vandersanden creme

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van patjer1
06/09/2007 - 14:14

Onze ruwbouw gaat bestaan uit de vandersanden creme brik met een wateropneming <15m/md en een initïele wateropzuiging van <5kg/m2min en een dampdoorlaatbaarheid van 5/10.
Nu wil ik voor een volle spouw gaan met 15cm rotswol maar na het lezen van zovele reacties op de volle spouw weet ik het nog steeds niet. Wat denken jullie van deze combi met de vandersanden brik?

1 Reactie

Reacties

afbeelding van patjer1
07/09/2007 - 09:56

Niet veel blijkbaar :-)

Ik weet dat er hier veel over gezegd is, maar is er niemand die iets meer weet afgaande op de steeninfo?

Of ondertss mensen die problemen hebben met hun volle spouw?

Wat me ook doet denken is de geringere kost van de wol bij een volle spouw en isoleert deze dan niet een pak beter doordat er geen tocht in de spouw is?

Als de buitensteen nu een beetje vocht doorlaat naar de wol, isoleert deze dan direct zoveel minder? Het vocht zal toch maar bv 1cm van de 15cm innemen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.