vloerverwarming - tacker of noppenplaat | Ecobouwers.be

U bent hier

vloerverwarming - tacker of noppenplaat

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van homer
21/08/2013 - 20:28

graag jullie mening voor het aanbrengen van vloerverwarming, via noppenplaat (is naar het schijnt een stuk duurder) of via tackers (heb je hier een speciale tool voor nodig, of kan je het er ook met een hamer aanbrengen?). Kunnen die tackers in elke isolatieplaat geplaatst worden (pir-pur-eps-xps). En is 10cm eps voldoende?

1 Reactie

Reacties

afbeelding van walter-8
21/08/2013 - 23:24

homer,

duurder: vind je zelf uit als je offertes vraagt.  Er bestaan zoveel varianten als er fabrikanten zijn en de prijzen lopen sterk uiteen. 

Zelf hebben we gewerkt op een ijzeren net.  Speciale tools zijn er in de eerste plaats om je rug en knieen te sparen zodat je rechtop kan lopen en sneller werken.  't zal wat van het systeem zelf afhangen of de tools onmisbaar zijn (meestal krijg je ze mee voor een bepaalde periode als je alles aankoopt). 

10cm EPS voldoende voor wat?  Voor een bepaalde K-waarde, E-waarde?

Walter

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.