viesmann vitopend100 | Ecobouwers.be

U bent hier

viesmann vitopend100

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ingrid-3
26/11/2007 - 19:29

Ik heb een viessman vitopend gasketel voor mijn verwarming en voor het sanitair water.

Mijn probleem is dat de druk in de ketel steeds daalt en ik dan geen warm water ni meer heb.

Om druk bij te doen op de ketel moet ik gebruik maken van een tuinslang(die ik dan ook aansluit op de kraan van de wasmachine) omdat er geen leiding gelegd is tussen het water en de ketel wat volgens mij een fout is van de aannemer.Het water is een gesloten circut.

Hoe kan ik dit gemakkelijk oplossen .

g.S.M. 0476/270771

Wie kan mij helpen aub

1 Reactie

Reacties

afbeelding van peter-4
11/12/2007 - 22:56

ik heb een "nieuwe" vitopend 200 , installatie zomer 2005, en heb daar allesbehalve voordelen van. Het ding werkt met een platensysteem en de warmtewisselaar is voor de derde keer aan vervanging toe. Ondertussen loopt de druk ook weg, mogen we naar warm water fluiten en zitten we in een pas gebouwd (gelukkig goed geïsoleerd) huis (nieuwbouw 2005) in de "nieuwe" badkamer met de waterkoker water te warmen voor het badje van de tweeling (8 maand).
Plezant is anders.

't Zou aan 't kalk liggen meneer. En bodendien , Viesmann geeft geen garantie op zulke elementen. 't ZAL wel ZIJN. Ik hoop dat directeur Vandepu... warm water heeft in zijn badkamer.

Moet ik notabene op 3 verschillende websites lezen dat de VITOPEND geen eigen product is van Viesmann.

Tjah, dan wordt het weer wat duidelijker.

Ik kan je niet helpen Ingrid, en mijn reactie past niet bij jou vraag , maar ik heb de indruk dat er nog wel mensen zijn die problemen ervaren met dit soort toestel.Ik denk dat jou probleem trouwens eerder de oorzaak van wegvallen van druk is dan het aanwezig zijn van een leiding tussen water en ketel.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.