verwarming op hout & zonnecollectoren | Ecobouwers.be

U bent hier

verwarming op hout & zonnecollectoren

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van werner bosman
29/05/2006 - 16:30

Kan er me iemand vertellen iets meer vertellen over hoe ik mijn verbouwing aanpak: ik heb een paar goede/mooie houtkachels, grote ramen op het zuiden en kan jaarlijks aan een portie hout geraken. Verder had ik graag zonnepanelen geinstalleerd. Wat heb ik nodig voor warm water/warmte: warmtewisselaar, zonneboiler, overdruksysteem, pomp, branders, radiatoren???
Zijn er mensen/firma's die hiermee ervaring hebben en info en/of een offerte kunnen geven?

1 Reactie

Reacties

afbeelding van paul-45
30/05/2006 - 15:44

TL-lampen met de gewone ballast verbruiken dubbel zoveel elctriciteit als TL-lampen met electronische ballast.Voor de twijfelaars neem een gewone en een elctronische met dezelfde wattage en meet de stroom met een digitale ampere metertang en ge leest direct het verschil af.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.