Vergelijking LEW - PH | Ecobouwers.be

U bent hier

Vergelijking LEW - PH

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Lennert V
25/04/2013 - 18:19

Besten,

Aangezien ik bij elke firma afgewimpeld wordt of de deur tegen mijn neus krijg, probeer ik het eens via deze weg.

Als onderwerp voor mijn thesis koos ik voor energiezuinig bouwen. Hierbij wil ik graag de vergelijking maken tussen LEW en PH. Daarom ben ik op zoek naar een overzicht van het kostenplaatje en eventueel de terugverdientijd van een bepaalde woning.

Indien iemand deze info ter beschikking heeft, ik denk dan aan mensen die zelf de keuze moesten maken tussen LEW of PH bouwen, zou u me hiermee een enorm plezier mee kunnen doen.
(Het spreekt voor zich dat persoonlijke informatie niet verwerkt wordt in mijn thesis.)

Alvast bedankt,

Lennert Vermeulen

3 Reacties

Reacties

afbeelding van banned user
25/04/2013 - 19:27

http://www.ecobouwers.be/forum/post/hsb-massief-passief

 Lennert ,kan je eens aan Stefan vragen heeft 2 prijzen.

afbeelding van benn
25/04/2013 - 20:15

http://www.ecobouwers.be/forum/post/studie-rond-energiebesparing-beste-c...

Als het de bedoeling dat je thesis dit jaar klaar is dan zal een relevante conclusie niet meer lukken. Er zijn namelijk zoveel materialen, technieken, definities, onbekende factoren (toekomstige energieprijzen) die in de vergelijking moeten worden opgenomen dat dat je er heel wat meer maandjes werk aan zou hebben.

Nu ja, je kan natuurlijk ook altijd een stukje van de waarheid vertellen, dan doen zovelen, maar wat is de waarde daarvan?

afbeelding van brother paul
25/04/2013 - 20:54

en moest je nu als dienst aanbieden aan diegene die uw informatie geven, dat ze informatie terugkrijgen of uw thesis is een marktstudie als het ware die netjes voor de mensen die deelnemen de informatie terugbezorgt dat ze weten of ze nu goede prijskwaliteit hebben. En ik zou zeker ook naar de beurs gaan waar je hier gratis kaarten kunt op de kop tikken

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.