veranda isoleren | Ecobouwers.be

U bent hier

veranda isoleren

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van josdeckx
05/11/2012 - 06:35

wij hebben een huis gekocht met een grote veranda (3 x 11m) het dak bestaat uit polycarbonplaten, in de zomer is het er veel te warm en als het regent maakt dit een hels lawaai, de veranda zelf is 5 jaar oud en alles is in degelijke (nieuwe) staat
kan ik dit dak van onderaan isoleren met vb isolatieplaten?? achteraf zouden er kunststof planchetten tegen komen om de isolatie te verbergen

ik kijk uit naar jullie antwoorden :-)

2 Reacties

Reacties

afbeelding van banned user
05/11/2012 - 12:40

Jos,

Kennis had zelfde probleem en goedkoop opgelost.

Heeft dichte rieten matten op platen  gelegd.(vastgemaakt)

Geeft nog iets licht door .

Regengekletter en overdreven stralingswarmte ,verdween als sneeuw in de zon.

mvg

Chris

afbeelding van Koenhenderickx
17/02/2013 - 10:33

Hoi , 

Dat warmteprobleem kan je ook oplossen met kalk , dit is een produkt dat regenvast is en in de tuinbouw gebruikt wordt .

Ik breng dit in de loop van juni aan met een verfrol en lange stok en ik verwijder dit in de loop van september met water en een allesreiniger . In de zomer is 't in mijn veranda frisser dan buiten . 

mvg , Koen

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.