Ventilatie-Schoorsteenkanaal | Ecobouwers.be

U bent hier

Ventilatie-Schoorsteenkanaal

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van j.pieters
01/09/2005 - 17:35

Beste,

Kan ik een bestaand schoorsteenkanaal gebruiken voor ventilatie? We besloten om een gaskachel met muurdoorvoer te plaatsen en we maken plannen voor een badkamer op de eerste verdieping(waar ventilatie zeker belangrijk is), de zolder wordt in de toekomst een leefruimte. Dus vraag ik me af of ik de bestaande schoorsteen als centraal ventilatiekanaal kan gebruiken?
Alvast bedankt!

Greetz,
Jan

1 Reactie

Reacties

afbeelding van vandeghinste jean pierre
16/04/2009 - 10:34

Geachte,
Aangaande uw vraag is het best mogelijk de schouw te gebruiken om te ventileren maar ik denk dat er wel een ventilator het best boven op de schouw geplaatst wordt om geen abnormale geuren binnen te krijgen en ook het maximaal aan komfort. De ventilator dient volgens de aan te sluiten lokalen en zelfs motorloze dampkap bepaald te worden inzake debieten van deze.
Mocht er intresse zijn in dit verband kan ik U een passende offerte bezorgen.
Met beleefde groeten, Jean Pierre

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.