Ventilatie D bij black-out | Ecobouwers.be

U bent hier

Ventilatie D bij black-out

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Joeri Broos
06/09/2014 - 10:46

Is er gevaar wanneer er bij een black-out het ventilatiesysteem type D 3 à 4 uur is uitgeschakeld?

3 Reacties

Reacties

afbeelding van robin demey
06/09/2014 - 12:11

Helemaal niet.

Zelfs een dag zonder uw ventilatie overleef je heus wel hoor. Zelfs een week (zet dan misschien wat meer uw ramen open).

Uiteraard is het niet aan te raden om meerdere dagen uw ventilatie af te leggen; zeker niet. Maar een paar uur kan absoluut geen kwaad hoor.

afbeelding van Hans Delannoye
06/09/2014 - 13:21

meer dan de helft van de belgen overleefd in een huis zonder mechanisch ventilatiesysteem.  maar als je wining zeer goed luchtdicht is, zou ik toch aanbevelen hier en daar een raam open te zetten.

hans d

 

afbeelding van brother paul
11/09/2014 - 19:10

ik zou mij meer zorgen maken over die 100.000  COPD patienten die een zuurstofconcentrator thuis staan hebben. Die kunnen zo amper overleven zonder die concentrator, en gaan dan allemaal op hun reserven van 400liter moeten overleven.. In feite is het een soort actieve euthanasie voor COPD patienten.

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.