vakman voor Tisun boiler | Ecobouwers.be

U bent hier

vakman voor Tisun boiler

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van dolphi
19/10/2011 - 10:41

Wij zijn héél dringend op zoek naar iemand die de aansluiting van een Tisun boiler (1000L) aan de zonnecollectoren kent en kan uitvoeren. Regio Dilbeek/Lennik. De boiler dient voor vloerverwarming en warm water.

Bedankt,

2 Reacties

Reacties

afbeelding van lieven-2
20/10/2011 - 13:11

Beste,

neem eens contact op met Eric Vanderborgt. Ik heb onlangs een werf van hem bezocht met een TiSUN-installatie, zeer mooi en professioneel werk: http://www.sanutal.be/realisaties/thermische-zonnepanelen/familie-vanderborght-schaffen/ 

T: 02/268.48.44

M: vanderborgt [dot] bvba [at] scarlet [dot] bevanderborgt [dot] bvba [at] scarlet [dot] be (vanderborgt.bvba@scarlet.b)

Groeten,

Lieven

afbeelding van dolphi
13/11/2011 - 17:54

Dag Lieven,

 

Bedankt,

Blijkbaar doet hij niet alleen de aansluitingen. (Alles staat hier, het is enkel aansluiten).

Via een groothandel in sanitair mat. hebben we een loodgieter doorgekregen, maar na drie dagen werk is er nog niet zoveel gebeurt.

Hoelang duurt het om enkel de aansluiting te doen? (buizen plaatsen, expansievat plaatsen, alles aansluiten op boiler en zonnecollector en vloerverwarming) Dit duurt toch geen twee weken???

 

Mvg,

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.