Vacature BBL: Vlotte presentators voor Energiefit info-avonden | Ecobouwers.be

U bent hier

Vacature BBL: Vlotte presentators voor Energiefit info-avonden

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Benjamin - BBL
05/08/2015 - 10:08

In het kader van onze samenwerking met netbeheerder Eandis organiseert BBL Energiefit-sessies verspreid over Vlaanderen. Dit zijn lokale info-avonden waarbij we 10 heel laagdrempelige energiebesparingstips meegeven die je wel wat centen kunnen opleveren en die helemaal niet moeilijk zijn om uit te voeren. De info-avonden duren ongeveer 2 uur (exclusief verplaatsingen). In het najaar (vanaf oktober) zijn er al een vijftiental sessies gepland. Ook in 2016 komen er terug een hele reeks infosessies aan. We zijn op zoek naar bij voorkeur meerdere enthousiaste lesgevers, verspreid over Vlaanderen, die een info-sessie kunnen geven in hun ruime regio. Je krijgt een geïnteresseerd en geanimeerd publiek voor je, je hoeft geen presentatie meer te maken, enkel in te werken. We geven je uiteraard een goede opleiding. We zijn dus niet op zoek naar een detailexpert, maar naar een vlotte presentator, die op een overtuigende manier tips kan overbrengen.

 

Meer details over de vacature in bijlage.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.