Tipgevel | Ecobouwers.be

U bent hier

Tipgevel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van frank-46
16/09/2007 - 23:25

Hallo

Ik ben een doe het zelver en ben met een verbouwing bezig.
Binnenkort begin ik aan de tipgevel maar hier heb ik toch een beetje schrik voor. Waarom ? ik weet niet hoe eraan te beginnen.
Stel ik mets men tipgevel in november en de dakwerker kan pas in januari komen kan dit ? hoe mets ik de gordingen mee in ? en zo heb ik og wel enkele vragen maar ik zal het hier maar voorlopig bij laten.

Grtz.

Frank

1 Reactie

Reacties

afbeelding van guido-13
17/09/2007 - 10:15

neem gewoonweg kontakt op met je schrijnwerker, dakdekker en maak afspraak om samen te beslissen wanneer wie komt, en moet je geen ringbalk gieten voor je dak waar je reeds de verankering in te steken voor je dak ? je schrijnwerker kan je best aanspreken om de eerste topgevelbenen te plaatsen, zo kun je gemakkelijk volgen met je metselwerk, heb je een houvast voor je metselwerk, die mensen vertellen je beslist ook hoe je best te werk gaat, het kost misschien een beetje geld, maar je winst achteraf zal naar venant zijn, ga ook eens op verschillende werven kijken en vragen, kost geen geld en met je ogen kun je al veel stelen en is niet gevaarlijk, veel sucses.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.