thermostatische kraan bijplaatsen plaatsgebrek | Ecobouwers.be

U bent hier

thermostatische kraan bijplaatsen <=> plaatsgebrek

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van damo
24/11/2010 - 17:47

Hallo,

Om een betere CV regeling te bekomen willen we onze thermostaat verplaatsen van de slaapkamer naar de badkamer. De thermostatische kraan die nu op de radiator in de badkamer staat zou dus moeten verhuizen naar de radiator op de slaapkamer. Het probleem is dat die (overgedimensioneerde) radiator zeer dicht tegen de muur hangt (zie foto : water aan/afvoer komt toe uit de muur rechtsonderaan in de hoek).

Bestaan er thermostatische kranen die je kan monteren op het aansluitblok of kan ik de kraan linksboven monteren ?

alvast bedankt !

Damo

2 Reacties

Reacties

afbeelding van bas-hilversum
26/11/2010 - 14:25

Kun je niet een thermostaatknop op afstand gebruiken? De kraan kan dan onder de radiator en de bedienknop met voeler op een handige hoogte. Zie bijgaand plaatje.

afbeelding van damo
02/12/2010 - 20:09

Hallo Bas,

Bedankty voor de tip.  Wordt de kraan dan op het onderblok gemonteerd (onder de radiator) of moet dit aan de zijkant onderaan ?

mvg

 

Damo

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.