Thermo cover | Ecobouwers.be

U bent hier

Thermo cover

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van TGV
13/10/2010 - 22:43
TGV

Hallo,

Heeft er iemand ervaring met of meer info over thermo cover. Dit is een folie die je luchtdicht voor je beglazing kan plakken op het kader. Dit zou dan van enkel glas min of meer dubbel glas maken.

Het zit zo: wij hebben 2 dakkoepels van plexiglas in ons platdak en zouden deze dan eventueel "isoleren" met deze folie. Zijn er andere/betere methodes om dit te doen ?
Voor de rest hebben we overal dubbel glas en ik vraag me af of het de moeite is om hier ook folie voor te spannen ? kost ongeveer € 2.15/m², maar jaarlijks afplakken lijkt me niet echt een duurzame oplossing, tenzij de energiewinst echt wel de moeite is. iemand info over ?

Alvast bedankt,

1 Reactie

Reacties

afbeelding van goede
01/11/2010 - 15:12

je kan er ook een plexi onder bevestigen die je evt jaarlijks voor het reinigen eens kan losmaken

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.