Tegelkachel Vercruysse | Ecobouwers.be

U bent hier

Tegelkachel Vercruysse

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van thierry c-1
03/04/2008 - 22:16

Zijn er mensen die reeds een kachel laten plaatsen hebben door firma Vercruysse uit Grammene? Graag reacties
(bij ons niet zo positief)

2 Reacties

Reacties

afbeelding van werner-1
11/05/2008 - 23:06

wij zijn van plan om zo een tegelkachel aan te schaffel.
wat zijn uw ervaringen?

mvg

werner ceulemans

Thierry C schrijft:
> Zijn er mensen die reeds een kachel laten plaatsen hebben door firma Vercruysse uit Grammene? Graag reacties
> (bij ons niet zo positief)

afbeelding van wonko
13/05/2008 - 09:12

De enige ervaring die wij erbij hadden is dat we een offerte gevraagd hadden (in een aantal varianten) voor een inbouwhaard. We hadden deze offertes via e-mail gevraagd, zoals ze zelf suggereerden.

Dat was meer dan een half jaar geleden, en we hebben nog steeds niets ontvangen. Na een paar weken hebben we nogmaals een mail gezonden om hen te herinneren aan onze offertevraag. Mijn vrouw heeft dan beslist om niet meer aan te dringen en niet meer te gaan kijken naar die winkel. Als ze nog niet binnen een redelijke termijn (een maand of 2 is toch wel redelijk) een simpele offerte kunnen geven, hoe moet het dan met de afspraken rond levering en plaatsing??

Ik had de bedenking dat het mogelijks te maken had met het feit dat ze rond die periode bezig waren met hun verhuizing. En het was net na de zomer, blijkbaar een erg drukke periode in die business. Maar toch, dan kunnen ze op zijn minst een mailtje terugsturen om te zeggen dat het wel even zal duren omwille van de drukte of zoiets.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.