tegelkachel twaalf ambachten | Ecobouwers.be

U bent hier

tegelkachel twaalf ambachten

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Bèr
27/07/2010 - 20:34

Hallo allemaal,

Sinds enige tijd ben ik op zoek naar een goede betaalbare accumulerende kachel (tegelkachel of grundoven, of finoven). Onze woonkamer is ca. 25 m2 en geisoleerd met 6 cm houtvezelplaten isolatie en een leem afwerking. Om niet al te veel plek in te laten nemen door de kachel moet deze relatief klein zijn. Al snel kwam ik bij de Twaalf ambachten uit die een relatief goedkope kachel aanbied die ook niet te groot is, het kleine model of de normal. De bedoeling is dat ik de kachel zelf ga bouwen aan de hand van de te krijgen werkmap. Echter heel wat uren ecoforums later is het mij niet duidelijk of deze kachel voldoet (regelmatig negatieve geluiden maar zonder dat de mensen er zelf ervaring mee hebben).

Zijn er mensen die zelf ervaring hebben met de tegelkachels van de twaalf ambachten?

Hopenlijk kunnen jullie me verder helpen.

Alvast bedankt...

Bèr

1 Reactie

Reacties

afbeelding van inila-design
20/09/2010 - 20:54

Hi Bér,

misschien heb je hier iets aan.....

http://www.2dehands.be/bouw/verwarming-radiatoren/kachels/kachel-openhaard-78746089.html

Voor alle vragen of info: inila-design [at] live [dot] be

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.