spanfolie voor ramen | Ecobouwers.be

U bent hier

spanfolie voor ramen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van san-1
24/01/2006 - 12:55

fix-o-moll spanfolie is verkrijgbaar bij fa Andre Thiry Mechelsestraat Leuven. 6m2 set met tape voor 14,02 eur.
Heb de folie jaren gebruikt in slaapkamers. Zeer efficient en aan te raden in huurhuizen. Bij verlaten van het huis zal het kozijn misschien een beetje moeten bijgeschilderd. Hou er ook rekening mee dat de tape het na een aantal jaren begeeft en de zaak moet over gedaan.
Mocht er iemand deze folie in het antwerpse vinden, ik houd mij aanbevolen.

4 Reacties

Reacties

afbeelding van marcelvm
24/01/2006 - 15:13

kan de folie goed verwijderd worden

afbeelding van san-1
24/01/2006 - 17:36
san

Het verwijderen van de folie op zich is geen probleem. De folie is uiteraard niet herbruikbaar wegens niet meer opspanbaar.
Het verwijderen van de dubbelzijdige tape die op het raam is bevestigd (raam = kader, niet het glas) kan afhankelijk van de ondergrond lichte schade veroorzaken. Ik heb een paar keer een beetje moeten bijschilderen omdat er stukjes verf loslieten. Op aluminium kaders geen probleem.

afbeelding van marcelvm
24/01/2006 - 18:13

bedankt sam

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.