Solar Spirit zonnepanelen | Ecobouwers.be

U bent hier

Solar Spirit zonnepanelen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van machteld
13/02/2008 - 11:17

Na alle berichten over zonnepanelen te hebben doorgelezen vind ik dat de firma Solar Spirit (Putte) ook wel een apart bericht mag krijgen.
Solar Spirit is een jong, dynamisch bedrijf waarvan de zaakvoerder al 10 jaar in het vak zit (heeft ong 7 jaar voor Schuco gewerkt!). Het is niet voor niets dat zij het grootste zonneenergie park van België aan de kust hebben verwezenlijkt.
Toch werden wij als particulier heel vriendelijk en professioneel geholpen. We zien dan ook uit naar onze installatie die in maart zal gebeuren.
Wij hebben er in ieder geval 200% vertrouwen in.

4 Reacties

Reacties

afbeelding van jandh
13/02/2008 - 12:46

Ik heb ook zonnepanelen besteld, ik wacht nu nog op de bouwvergunning van de stad. Daarna plaatsing. Ik wacht echter nog tot na de plaatsing en de eerste meetresultaten eer ik hier de loftrompet ga afsteken hoor.

afbeelding van herman-14
19/06/2008 - 15:26

Die van ons staan er nu al een paar maanden. En inderdaad vonden wij ook dat Solar Spirit dat prima gedaan heeft. Snel, efficient, correcte afrekening en alles functioneert perfect.

afbeelding van Anonieme gebruiker
22/06/2008 - 00:16
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Om eerlijk te zijn: ik vond dat de communicatie met hen nogal stroef verliep toen wij hen contacteerden.

Eerste wat ik kreeg te horen toen ik zei da we PV wilden leggen en waar we woonden was 'Is er genen installateur dichter bij u?'. Ehmmm... we wonen op 20km van Putte dus ja, da antwoord von ik nogal straf. Vervolgens heeft het ff geduurd eer we een correcte offerte kregen. Wij zaten met een vast budget da we er aan wilden geven, als ge dan den BTW (21% in ons geval) verkeerd neemt kunt ge natuurlijk opnieuw beginne. En tussen iedere mail zat toch redelijk wa tijd vooraleer we antwoord kregen. Beetje frustrerend als we zagen hoe vlot en snel andere firma's reageerden en de ene offerte na de andere binnen stroomde.
Mor kom, ik ben menselijk en hun uiteindelijke (correcte) offerte leek me goed van prijs. Doch we overwogen om de installatie in 2 delen te laten plaatsen. Sinds we die vraag stelden hebben we geen teken van leven meer van hen gekregen...
Ah ja nog een opmerking: spreiding van betaling was mogelijk bij hen, mits nen intrest van 10% op het tijdelijk open staande bedrag. Ik kan aannemen dat ze ni graag wachten op hun geld maar andere firma's rekenden daar niks voor aan en we leven in ne vrije markt heh...

Nietemin: de persoon waarmee ik een klapke heb gedaan (ik veronderstel den bedrijfsvoerder) leek me heel enthousiast bezig met zonne-energie. Ergens wel spijtig dat de onderhandeling met hen zo abrupt zijn afgesprongen want na da eerste gesprek had ik echt iets van 'hier zullen we waarschijnlijk wel mee in zee gaan'.

afbeelding van arias
19/08/2008 - 23:35

U zou missschien eens contact kunnen opnemen met een andere firma.
Carpe solem uit heist-op-den-berg 0472/813121

Zij verkopen duitse panelen.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.