Selfmatic | Ecobouwers.be

U bent hier

Selfmatic

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van stijn Jardin
25/10/2006 - 16:31

Hallo, ik ben kortelings eigenaar geworden. nu wil ik zo snel mogelijk CV steken of laten steken. MAAR enkel in de voorbouw, daar de bouwvergunning voor de achterbouw pas voor de lente is.( wel al een warmtestudie vor de volledige oppervlakte). Nu heb ik al een offerte aangevraagd bij selfmatic. Heeft er iemant ervaring et deze firma. zowel op vlak van prijskaartje, sevice, en kwaliteit.

5 Reacties

Reacties

afbeelding van dirk-8
25/10/2006 - 22:06

Ik heb bij hen een pakket gekocht. Heb wel de radiatoren groter genomen dan zij berekenden. Heb het vermoeden dat mijn doorstromer wel iets minder zwaar had mogen zijn. Wat de service betreft : geen problemen gehad. Heb toen ook prijs gevraagd bij een bevriende cv plaatser. Het prijsverschil was echter enorm. Het was een sprong in het duister maar als je de handleidingen volgt en vragen durft stellen aan Selfmatic heb ik de indruk dat alles wel losloopt. De verwarminginstallatie gaat nu haar derde winter in en nog steeds geen enkel probleem gehad.

afbeelding van kurt van de casteele-1
26/10/2006 - 12:09

Beste,

Ik heb zelf ook mijn sanitair + verwarmingspakket bij Selfmatic gekocht. Ik ben daar zeer tevreden over.
kHebe wel eerst hun gratis cursus gevolgd waarin heel wat nuttige tips aan bod kwamen die ik nog niet wis.
Ik heb bij een 3 tal firma's prijs gevraag en Selmatic kwam er als beste uit. Van de service ben ik zeker ook tevreden.

Ik heb enkel mijn condensatieketel (Thermomaster 24 van Bulex) gekocht bij een Firma in Ternat (was 600euro goedkoper dan bij Selfmatic en andere).

MVG
Kurt

afbeelding van tom peeters
26/10/2006 - 21:32

Wij leveren ook aan zelfplaatsers
Wij zijn invoerder van roodkoperen gasketels van merk frisquet. Hebben ook radiatoren en alle onderdelen voor installatie in voorraad
zie www.frisquet.be

afbeelding van van den hende wim
04/11/2006 - 08:36

te vreden over service.
Zij zijn steeds bereid U de nodige info te verstrekken wat niet altijd het geval is bij andere handelaren (die niet gespecialiseerd zijn in het leveren aan doe-het-zelvers).
Nooit geen problemen bij retour van te veel geleverde materialen.
Al verschillende vrienden bouwers naar self-matic gestuurd met dezelfde tevredenheid.
Het spreekt natuurlijk voor zich dat een minimum aan handigheid en technisch inzicht vereist is.Zoniet cursus zeker volgen.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.