Schuifraam | Ecobouwers.be

U bent hier

Schuifraam

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van mikason
06/09/2007 - 07:48

Hallo,

In het deel nieuwbouw dat tegen ons huis wordt gebouwd hadden wij een glaspartij van 7 meter voorzien waarvan een schuifraam met een schuivende vleugel van 3.5 meter !

Wij hadden onz offerte vast maar nu krabbelt de leverancier ervan terug en zegt hij dat dit technisch niet mogelijk is !
Het was een offerte voor pvc ramen !

Heeft iemand ervaring met grote schuiframen en bezwijken de rolsystemen echt onder het gewicht ?

Eeen andere leverancier van aluramen zegt dat 3 wel mogelijk is maar nu zijn we aan het twijfelen omdat ik niet wil dat mijn schuifraam niet meer opengaat na 5 jaar ?

Alvast bedankt
Sven

3 Reacties

Reacties

afbeelding van stefan-14
06/09/2007 - 10:05

PVC-profiel met zo een lengte is zeker een risico, vaste ramen met die afmetingen zou nog kunnen, maar opengaande vleugels?

MVG
Stefan

afbeelding van Anonieme gebruiker
06/09/2007 - 11:50
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

ik heb een harmonikadeur die gaat in vierstukken open zodat heel het venster open kan
met dat systeem moet 7meter zeker kunnen is echt een genot heel de deur open te kunnen doen

afbeelding van mikason
06/09/2007 - 17:44

Dit hebben ze mij ook voorgesteld maar we willen zo weinig mogelijk profielen in onze glaswand en in het midden van deze glaspartij staat een ronde metalen steunpilaar !

Ondertussen heb ik 2 fabrikanten van alu ramen gevonden voor wie het geen probleem is endie zelfs al grotere hebben geplaatst !

Toch bedankt
Sven

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.