regenwaterput renoveren | Ecobouwers.be

U bent hier

regenwaterput renoveren

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van JeroenDR
11/03/2016 - 23:57

Hallo,

na enkele dagen tuinrenovatie botsen ze achter ons huis op een oude regenwaterput (niet geweten dus, niet in gebruik). Aangezien we een regenwaterput zouden plaatsen vraag ik mij af hoe je zo een oude put renoveert.

Leegzuigen, enkele dagen verluchten,....vind ik allemaal terug op internet. Maar hoe repareer je de wanden? Welke produkten nodig? Of kent er iemand bedrijf die dit doet?

 

groet,

 

Jeroen

1 Reactie

Reacties

kan je moeilijk voorspellen in welke staat die is, zolang je hem niet leegpompt hee.
En dan is het vraag hoe gemakkellijk je er kan in afdalen hee.

voor putwater moet het grondwater door de putwand kunnen sijpelen, bij regenwaterput juist niet. bekleden met een waterdichte mortel: zoals mortel vermengd met de op de verpakking voorgeschreven hoeveelheid Compactuna pro. ALS JE IN DIE PUT tenminste KUNT AFDALEN EN WEER ERUIT KAN HEE

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.