regenwater | Ecobouwers.be

U bent hier

regenwater

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van michael wingelaar
18/08/2005 - 20:10

wie o wie???????

Ik zou graag ook bij onze nieuwe huis ook een opvang willen maken voor het regen water.wij zijn met 8 personen.we hebben verschillende opties.Ik zelf wou van die kunstof 1000l vaten aan elkaar koppelen en in de kruipruimte plaatsen onder het huis en daarmee alleen de wc mee door te spoelen maar via internet doen men zelf alles er mee behalve de kraan in de keuken.Ik heb ook gelezen dat je er een pomp op moet maken om het water te laten rondstromen,i.v.m. dood water.Ik ga eventueel ook een kelder laten bouwen in de tuin.Misschien heeft iemand ook daar een idee over voor wateropslag.wie heeft er goede raad??????????????????????????

michael

1 Reactie

Reacties

afbeelding van jeroen.beeckx@telenet.be
18/08/2005 - 23:55

Zoek eens op "regenwater" (zoekfunnktie)

Kelder te warm, zorgt voor algen, pompen dure oplossing, enkel symptoombestrijding.

Regenput beter in beton (neutralistie zure regen)

mvg

jeroen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.