referenties technieken | Ecobouwers.be

U bent hier

referenties technieken

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van SfromB
10/11/2014 - 23:19

Wij starten in januari met de bouw van onze houtskeletwoning. We zijn geen dhz'ers, maar zijn wel bereid te helpen bij het plaatsen van de technieken.
Voor de ventilatie hebben we deze formule gevonden bij Fat: Dit is een soort semi- dhz, waarbij je de installateur helpt bij de plaatsing. Zo sparen we toch werkuren uit.

We zijn nu op zoek naar dergelijke formule voor de elektriciteit, sanitair en verwarming. Iemand ervaring hiermee of tips van installateurs die zulke formule aanbieden en ervaring hebben in hsb? Regio Aalst-Wetteren-Zottegem.
Alvast bedankt!

1 Reactie

Reacties

afbeelding van irvano
12/11/2014 - 12:26

Neem eens een kijkje bij Selfmatic, zij hebben verschillende vestigingen, en al jaren ervaring in semi-dhz vooral naar verwarming toe.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.