Re: Ecologische aannemers profiteren van de onwete | Ecobouwers.be

U bent hier

Re: Ecologische aannemers profiteren van de onwete

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van walter-12
14/01/2006 - 15:43

Neen neen, Pluto is zeker Anne niet. Met Pluto is het lekker discussieren, Anne verstopt zich liever helemaal. Pluto zal steeds zijn stellingen proberen te onderbouwen. Buiten het feit dat ze zich graag achter een pseudoniem verstoppen, hebben ze niet zoveel gemeen.

Pluto,
natuurlijk weet ik niks over gebouwen die ecologisch zijn gebouwd die de helft goedkoper waren. Net zo min als Anne een gebouw neergezet heeft dat dubbel zoduur was als begroot (of ze moet wel een heel slechte architect gehad hebben).

ivm je opmerkingen rond cellulose vlokken; Wat stel je dan wel voor als isolatie? In de laatste cijfers die ik zag had je meer dan 5 maal minder energie nodig voor de productie van cellulose vlokken ivgl met enig ander isolatie materiaal? Drukinkt; wat is het probeem met drukinkten in een spouw? En niet alle producenten gebruiken boorzouten. Welke problemen heb je trouwens met boorzouten in een spouw?

en ivm Anne, als ze hier constructief aan de discussie wil deelnemen is ze welkom; we zouden haar zelfs helpen om haar verdediging tegen malafide eco-aannemers op te bouwen. Alleen moet ze dan meehelpen en niet mensen van onzin willen beschuldigen. Pluto, als jij er in slaagt om van Anne wat details van haar slecht verlopen bouwenwerken los te peuteren zodat we weten waarover ze het heeft, chapeau dan. Ik beweer dat haar gebouw niet bestaat (of toch niet een gebouw dat dubbel zo duur is dan eerst begroot). Ik wed trouwens dat ze nooit enig details over haar bouwwerken zal geven, ze binnen enige tijd niet meer van zich laat horen, en dan binnen enkele maanden hier haar stelling weer zal neerzetten, en dan kunnen we opnieuw beginnen.

Pluto, ik vind trouwens dat ze nog zeer braaf is aangepakt om iemand zomaar van oneerlijkheid te beschuldigen.

Walter

1 Reactie

Reacties

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.