radiatoren verwijderen | Ecobouwers.be

U bent hier

radiatoren verwijderen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van erik-17
29/01/2006 - 08:47

Ik ga nieuwe vloer leggen en moet daarvoor mijn oude plinten vervijderen. Daar ik er onder de verwarmingsradiatoren er niet aankan moeten ik mijn radiatoren even verwijderen van de muur en er later terug tegenhangen. hoe doe ik did het beste. dank U.

3 Reacties

Reacties

afbeelding van bart-79
29/01/2006 - 09:57

nou nu is het ff vervelend omdat het te koud is nu, maar als je begint dan moet je alle verwarmingen helemaal opendraaien en dan de ketel aftappen. ik weet niet hoe oud het huis is maar als je een vrij nieuw huis hebt dan zitten er ook afsluitertjes bij iedere verwarming. en die kun je dicht draaien dan hoef je niet je hele leiding af te tappendan hoef je alleen je verwarming af te tappen.en als je gaat vullen dan moet je (niet vergeten) alle verwarmingen open draaien,en dan bij de ketel bijvullen.en als je op druk bent dan moet je je pomp stil zetten en alle verwarmingen ontluchten. en dat een paar keer herhalen ,tot alle lucht eruit is .maar let wel op je druk in de ketel,die loopt weer terug als je ontlucht .dus is ie niet meer goed dan ff bijvullen,en klaar succes

afbeelding van marcelvm
29/01/2006 - 13:47

zit er op de retour geen ventiel,dan gewoon aanvoerkraan dicht retour dicht radiator er af en werken maar
anders zoals hierboven beschreven, u kan natuurlijk als u het warm blijven hebben retour bevriezen en stop er op
is hier in een andere vraag juist over gediscuteerd,en heb er juist met mijn schoonzoon over gehad
daar heeft men 60kamers met dat systeem gedaan en werkte zeer goed

afbeelding van bart-79
29/01/2006 - 18:15

o ja dat met dat bevriezen zal wel werken als je het juiste apparatuur hebt. en met die retour kraan,zoals ik al zij ik weet niet hoe oud het systeem is?. als het niet te oud is dan zal het er wel op zitten,dan kun je alles dicht draaien en dan de verwarming er tussen uit pakken.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.