Pomp marina 50% | Ecobouwers.be

U bent hier

Pomp marina 50%

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van bernard-1
06/11/2006 - 10:58

Beste,

Ik bezit een pomp van het merk: Marina model SM80-3 van de fabrikant SPERONI.Deze pomp heeft een electroniche drukregelaar van het type FLUSSMATIC.

Probleem: Mijn pomp werkt enkele dagen na elkaar goed, maar dan valt deze opeens uit? Dan moet ik op de reset knop duwen vooraleer ze opnieuw wil pompen voor enkele dagen. Wie kent dit probleem of kan mij helpen?

Groetjes

3 Reacties

Reacties

afbeelding van guido-13
31/08/2007 - 09:23

geachte lotgenoten, marina cam 98/crf, bij mij doet het probleem zich al geruime tijd voor, zit ook met de handen in het haar, ik heb het kort gezet, kan nu niet uittrekken, hoop dat er hier iemand een oplossing kan bieden, heb al vanalles geprobeerd maar niets te vinden, kan toch niet veel zijn, heb zelfs terugslagklep in regenput vervangen.

afbeelding van nico-24
31/08/2007 - 08:57

Hoi,

Wij hebben ook een marina pomp cam 98/crf en eveneens een flussmatic drukregelaar ik heb sinds kort hetzelfde probleem, heb jij ondertussen al een oplossing gevonden?

Met vriendelijke groeten Sannic

afbeelding van Hans Delannoye
31/08/2007 - 23:36

Ik heb hier niet direct een verklaring voor, lekkend membraan in de drukregelaar misschien?

Aangezien blijkbaar meerdere deelnemers dit probleem hebben, zou ik dringend eens met de verkoper/invoerder/fabrikant kontakt opnemen, misschien best samen doe.

Hans

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.