Plat dak renoveren met vloeibaar product | Ecobouwers.be

U bent hier

Plat dak renoveren met vloeibaar product

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van eddy.d
30/05/2012 - 20:33

Mijn moeder is onlangs verhuist naar een woning met plat dak De naden van de roofing hebben al veel mini barstjes maar laat geen water door Nu vraag ik mij af of al die vloeibare producten die een langere levensduur van de roofing beloven ook echt een verschil uitmaken dat de moeite waard is Heeft iemand reeds dergelijke producten gebruikt ?

1 Reactie

Reacties

afbeelding van KDVR
03/06/2012 - 00:21

 

Wetenschappelijke zekerheid kan ik je niet geven, maar bij mijn ouders heb ik toch de betonnen met roofing nieuw beklede goot, moeten in dergelijk product zetten ( van een witte kleur) en dat is nu toch al weer meer dan +/- 18 jaar geleden. Dat was een soort glasvezelversterkt papje van a... plan. De lichte kleur is bedoeld om de UV inwerking te beperken.

Mijn huisbaas die zet ook om de 5  jaar zijn roofing dak ik de alu verf, maar dat is eerder voor het beschermen tegen uv ipv de dichting te garranderen.

Er bestaan wel vloeibare dichtingen type Kemperol, die vaak in de industrie of in de bouw worden aangewend op bv moeilijke locaties zoals opstanden ed. Deze worden zelfs gewoon als dakbedekking gebruikt. De prijs zal echter navenant zijn.

Als je denkt aan dit te doen, niet doen wanneer het te warm of te koud is, de roofing ziet er dan erg van af.

Tijdelijk kan het helpen, veel zal echter afhangen van de ouderdom en de staat van de roofing nu, vrees ik.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.