PHPP berekening | Ecobouwers.be

U bent hier

PHPP berekening

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van vincent david
08/05/2012 - 09:29

Beste,

Ik start in kortrijk met de uitbouw van mijn woning. We zien dit als een volledig appart vollume. Ik zou graag een phpp berekening laten uitvoeren. Architect doet dit niet. Wie kent iemand die dit kan doen? Hebben jullie ervaringen?
Alle reacties welkom!

2 Reacties

Reacties

afbeelding van bertvdg
08/05/2012 - 18:44

Ik zou zeggen om te beginnen vraag eens aan uw architect of hij geen collega's kent die dat wel kunnen?

 

Verder zijn er wel studiebureaus die de PHPP berekening voor hun rekening nemen los van de architect (zoals de EPB een beetje), de hieruit voorvloeiende opmerkingen stuurt men dan terug naar de architect, eventueel pleegt men dan eens overleg i.v.m. ontwerp en uitvoering. (Verschiet u wel niet van de prijs.)

 

Of ga eens langs bij het Passief Huis Platform. Ik dacht dat ze tegen betaling uw dossier ook ter harte konden nemen.

 

Of een architect nemen die dat wel doet want dat geeft toch zeker een bepaald gemak als deze direct kan verder werken op de PHPP en zelf bijsturen waar nodig. Dat beperkt toch sterk het onnodig weg en weer communiceren...

 

Hangt natuurlijk een beetje af van wat je met uw project van plan bent, grote uitbreiding..bijgebouw?

afbeelding van vincent david
08/05/2012 - 20:00

 Beste Bert,

Bedankt voor je reactie, heb donderdag een afspraak bij het Passief Huis Platform voor een planadvies. Zal daar zeker eens mijn licht opsteken.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.