pellets | Ecobouwers.be

U bent hier

pellets

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van rene-13
29/10/2007 - 12:15

De kleine machines zouden goede pellets moeten gaan draaien maar kunnen dat alleen met toeslagstoffen. Machines zonder toeslagstoffen gebruiken tot 5 maal meer stroom bij dezelfde hoeveelheid pellet productie.

www.osnaoelmuehle.de weinig stroom veel pellets met toeslagstoffen

Maar kijk ook eens op www.alibaba.com voor complete pellet productie lijnen of losse molens

Of kijk een voor een scheepslading pellets vanuit oosteuropa op maktplaats. Hoef je alleen nog een loods aan het water te hebben.

Ik hoor het wel of je meer wil weten maar hou rekening met een miljoenen investering als je het groot wil doen. Ik wil binnenkort pellets gaan produceren met een kleine pers bij een parketschuurbedrijf. Op deze manier hebben zij al het werk en de stroom rekening en haal ik de pellets weg tegen een zeer kleine vergoeding 20 euro per ton alof het een afval product is.

GRT rene

Of kijk nog eens op www.minipell.com zij pakken het op een andere manier aan om te persen 9000euro en 50 kg peruur is 1200kg per dagen dat is weer een kleine 2m3

Afzetten zal in ned moeilijk zijn omdat bijna niemand pellets kent voor de industrie is het makkenlijker maar daar liggen de prijzen weer heel anders...
uehle.de

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.