pelletleveranciers uit Duitsland | Ecobouwers.be

U bent hier

pelletleveranciers uit Duitsland

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van bone-1
30/01/2008 - 23:12

Kan mij iemand iets vertellen over goede pelletleveranciers uit Duitsland. Ik heb een aanbod liggen van powerpellets en van westerwalder doch ik weet niet welke hiervan de beste zou kunnen zijn. MIsschien heeft iemand ervaring met deze of andere leveranciers. Ik verneem graag van jullie en zou ook graag de kosten per zak van bijvoorbeeld powerpellets( 15kg) of westerwalder ( 25 kg ) horen.
BIj voorbaat dank u.

2 Reacties

Reacties

afbeelding van eddie-1
31/01/2008 - 07:51

Beste,
Zelf heb ik al verschillende soorten pellets gepropeerd en ik moet je eerlijk vertellen dat ik de beste resultaten heb en had met de powerpellets.
Propere verbranding ,weinig stof in de zakken,wat weer resulteerde in een propere venster van de kachel.
Heb zelf nog een aantal zakken liggen van de powerpellets en ben zelf op zoek naar een verdeler van deze pellets in mijn buurt.(heb zelfs al een paar mails gestuurd naar de fabriek in duitsland zelf maar krijg daar geen reactie op)
Met vriendelijke groeten ,Eddie

htpp:/www.power-pellets.de/

afbeelding van eddie-1
31/01/2008 - 08:22

Beste,
Zelf woon ik in Belgiê ,provincie Antwerpen.
Je verteld dat je zelf in aken woont dus denk ik wel dat je goedkoper aan de pellets kan geraken dan ik zelf.
Heb hier al wel van prijzen gehoord van power-pellets voor zakken van 15kg tussen de 4 euro en de 4,5 euro maar dat is hier in belgië wel de prijs zonder vervoersonkosten
met vriendelijke groeten

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.