pelletkachels met natuurlijke rookafvoer | Ecobouwers.be

U bent hier

pelletkachels met natuurlijke rookafvoer

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van luc-54
22/10/2005 - 12:24

Weet iemand iets meer over de edilkamin pelletkachels met natuurlijke rookafvoer? Zijn deze kachels totaal geruisloos of hebben ze toch nog een ingebouwde ventilator om de warme lucht te verdelen in de te verwarmen ruimte?
Ik heb al wat rondgesurfd naar een handleiding of technische manual van deze kachels maar buiten een commerciele foldertje heb ik zeer weinig info gevonden :-(

1 Reactie

Reacties

afbeelding van gilbert
20/06/2007 - 19:33

een goede pellet verbranding , dus in kleine korf om een zuinig verbruik kan niet zonder zonder ventilator. maar voor een deskundige uitleg van : wat pellet verbranden inhoud :kan je beter een sessie volgen bij : www.everflam.be www.ecofriendly.be of www.stroomop.be vele groeten .......gilbert

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.