pelletkachel via cv-systeem incl. boiler | Ecobouwers.be

U bent hier

pelletkachel via cv-systeem incl. boiler

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van bone-1
19/12/2007 - 09:54

Geachte lezer,
ik ben bezig met de aanschaf van een pelletkachel.Nu is de keuze voor de kachel op zich alreeds gemaakt doch heb ik installatietechnisch og de volgende vraag.
Het leggen van 2 leidingen voor aanvooer en retour voor de radiatoren is geen probleem, doch ik heb een boiler welke rechtstreeks via de bestaande cv gevoed wordt en ook verwarmd wordt via deze. Kan ik op de eenof andere manier nu toch mijn warmwatervoorziening aansluiten op de pelletkachel ( 21 kwh zichkachel in kamer). Zitten er in de kachel wisselplaten waardoor ik het tapwater en ander water toch via de cv kan laten lopen. Of is er een vele makkelijkere manier omoo het tapwater via de ketel te laten lopen.
Graag uw reacties.
Groetejs Bone

1 Reactie

Reacties

afbeelding van FilipS
19/12/2007 - 10:25

Heeft u een watervoerende pelletkachel? (dus met CV aansluiting)
Wilt u alleen in de winter sanitair warm water, of wil u dat ook in de zomer (combinatie met zonnepanelen?).

Groeten,

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.