pelletkachel | Ecobouwers.be

U bent hier

pelletkachel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van vyncke christiaan
12/03/2007 - 08:29

mijn plaats om te verwarmen is 60vierkante meter,heb dubbel glas ,tussen de muren is het niet geisoleerd .
kan ik dat verwarmen met een pelletkachel van 12,5kw
groetjes

5 Reacties

Reacties

afbeelding van gilbert.vanpoucke@telenet.be
12/03/2007 - 20:25

wil de juiste pellet kachel meen ik dat je met 10kw het moet kunnen verwarmen, wat betreft 12.5 kw is er ook met kanalisatie dit kun je 4kw naar een andere plaats lijden of langs de vloer zie maar www.karmek.it voor info vind bij:everflammen kan het proef zien branden ,huren en kopen als je zeker bent en dit aan de laagste prijs.nele groeten....gilbert.

afbeelding van dirk-5
18/10/2008 - 10:11

Hallo, kent iemand het type batterij nodig voor de afstandbediening van een pelletkachel Elena, Monica of Lisa ?
Dank bij voorbaat,
Dirk

afbeelding van dirk-5
18/10/2008 - 10:12

Hallo, ik zoek een installatiehandleiding in het frans/nederlands of engels van een pelletkachel lisa/elena/monica ? Kan U mij hierbij helpen ? Dank bij voorbaat, Dirk Charlier,0478 980634

Bonjour, je cherche un manuel d'installation d'un poele pelletkachel lisa/elena/monica en Neerlandais, Francais ou Anglais ?
Pouvez-vous m'aider ? Merci d'avance, Dirk Charlier, 0478980634

afbeelding van gbollen
09/04/2010 - 19:06

 Beste lezers.

Vandaag om 12uur is mijn eerste pelletskachel geplaats.

Merk ecoforest.

Ik heb deze kachel gekozen.omdat over deze kachel de minste klachten te vinden zijn op internet.

Deze kachel is geplaats door Ecolutions.

Plaatsing en levering en afspraken zijn zeer corect verlopen.

Afz G Bollen

afbeelding van char
09/04/2010 - 20:09

 Wij hebben als hoofdverwarming een pelletkachel solida van calimax. Hebben al veel problemen mee gehad daarom even jullie ervaringen met deze kachel of andere pelletkachels checken. 

Onze kachel is niet aangesloten op de gewone schoorsteen maar aangesloten met een muurdoorvoer (dus schoorsteen horizontaal naar buiten en dan wel een meter omhoog langs de muur), bij vriestemperaturen slaat hij vaak af, ligt volgens leverancier aan een mankement aan het ventilatiesysteem, ondertussen is een vervangstuk bijna twee jaar geleden besteld en nog steeds niet geleverd. iemand die het probleem herkent?

Maar mijn belangrijkste vraag: wij moeten de schouw zowat om de twee maanden reinigen en dan zit deze vaak zo goed als vol met roet, hoe kan je dan dergelijke kachel aansluiten op een gewone schoorsteen?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.