pellet ketels van Extraflame | Ecobouwers.be

U bent hier

pellet ketels van Extraflame

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van bb
04/11/2007 - 20:07
bb

Heeft iemand pos of neg ervaringen met deze pellet ketels van Extraflame vb baby fiamma 3-5.8kW kan niets terug vinden van het geluids niveau.

4 Reacties

Reacties

afbeelding van bb
05/11/2007 - 16:35
bb

Onbekend?

afbeelding van bb
06/11/2007 - 22:37
bb

Kent niemand deze?

afbeelding van tom buyse
07/11/2007 - 09:12

Wij hebben sinds februari vorig jaar een pellet kachel merk extraflame model babyfiama in ons bezit. Ik kan u verzekeren dat wij hier heel tevreden over zijn. De aankoop van de kachel had als bedoeling een bijverwarming te zijn voor de woonkamer en keuken, maar wij kunnen toch wel vaststellen dat dit toestel in hoofdzaak onze hoofdverwarming is geworden. Het is bijzonder zuinig, max. 0.6kg/u om een temperatuur van 24 graden te behouden. Omtrent geluid kan ik u geruststellen. Bij de opstart van het toestel kan men de ventilatoren horen aangezien hij dan op volle vermogen zo snel mogelijk de ingestelde temperatuur wil bereiken, maar eens de temperatuur bereikt is, werkt het toestel zeer rustig. Er is natuurlijk wel altijd een lichte ventilatorruis, maar deze is zeker en vast niet storend. Indien je nog vragen hebt, stel ze gerust.

Tom

afbeelding van ann-10
08/11/2007 - 20:21
ann

als je Extraflames bij jou in de buurt in werking wilt zien, mag je ons steeds contacteren. Bij verschillende verdelers kan je de toestellen, zonder achtergrondlawaai in werking zien.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.